Wmo

 

Heeft u ondersteuning nodig om zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven te behouden? Dan kunt u een voorziening aanvragen binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

 
Home » Wmo

Een beroep doen op de Wmo

Kunt u zich door een (lichamelijke) beperking moeilijk zelfstandig redden in huis? Of heeft u moeite om alleen te reizen en activiteiten te ondernemen? Mogelijk kunt u dan een beroep doen op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Voordat u bij de gemeente komt met uw hulpvraag is het belangrijk dat u eerst zelf naar oplossingen zoekt. Lukt dat niet, dan kunt u bij Delft Support een voorziening aanvragen in het kader van de Wmo.

Kijk bij de thema’s voor meer informatie:

 

Veranderingen in de Wmo sinds 2019

Sinds 2019 kiest de gemeente voor resultaatgerichte zorg. Op de pagina met meest gestelde vragen en antwoorden leest u wat dit inhoudt. Meer informatie vindt u in de Wmo- verordening 2019 Delft en de Beleidsregels Wmo 2019 Delft.
 

Delft voor elkaar

Bij Delft voor Elkaar kunt u terecht voor advies en ondersteuning. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over financiën, activiteiten in de wijk, een gezonde leefstijl, mantelzorg en vrijwilligerswerk.
 

Woonvoorzieningen

Het is fijn als u zelfstandig kunt (blijven) wonen. Maar als dit niet meer gaat zijn er verschillende woonvoorzieningen in Delft.

Nouri zoekt nieuwe collega's!

Jongerencoach PAD (32-36 uur).  

Ben jij die doortastende jongerencoach op zoek naar een werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng? En spreekt het werken in een klein kernteam met mandaat om door te pakken jou wel aan? Ga dan snel naar de vacature!