Jongeren

 

Ben jij tussen de 18 en 27 en heb je problemen of zorgen over werk of opleiding, waar je graag met iemand over wilt praten? Dan is de Jongerenacademie van Delft Support er voor jou!

 
Home » Jongeren

Let op: vanwege het coronavirus kunnen de workshops, de weerbaarheidstrainingen en de administratieochtend (bij Werkse!) van de Jongerenacademie voorlopig niet doorgaan. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met je consulent.

De Jongerenacademie

Is naar school gaan of werk vinden lastig voor je? Ben je dakloos en heb je geen vrienden of familie waar je terecht kunt? Heb je niet genoeg geld om voor jezelf te kunnen zorgen? Ben je tussen de 18 en 27 jaar? Dan ben je welkom bij de Jongerenacademie. Samen zoeken we naar een oplossing, zodat jij weer aan je toekomst kunt werken.

Zelfstandig ondernemer en in de problemen door corona?

Ben je zelfstandig ondernemer en kom je door corona in de problemen? Kijk op de website van de gemeente naar de verschillende mogelijkheden voor hulp en ondersteuning.

Werk of een opleiding

De Jongerenacademie van Delft Support helpt je werk te vinden, terug te gaan naar school of andere oplossingen te vinden voor je probleem. Lees meer over het traject richting werk of een opleiding .

Afspraak of contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Mail dan naar: Jongerenacademie@delftsupport.nl. Stuur de volgende gegevens mee: Je naam, telefoonnummer, BSN (sofinummer), geboortedatum en of je een diploma hebt behaald (en zo ja, welke). Zodra je vraag bij ons binnen is, bellen we je terug om een afspraak te maken. We bellen je (met uitzondering van het weekend) uiterlijk de volgende dag terug.  Samen overleggen we dan of het nodig is om een afspraak te maken.

Meer lezen

Er zijn verschillende websites waar je meer informatie kunt vinden over organisaties voor jongeren, zoals:

  • Jongeren Informatie Punt – voor vertrouwelijke informatie en advies aan jongeren van 12-25 jaar
  • Jongerencentra – om andere jongeren uit de wijk te ontmoeten
  • JouwDelft – voor culturele en maatschappelijke activiteiten voor jongeren