Jaarverslagen

 

Hier vind je de jaarverslagen van Delft Support.

Home » Over ons » Jaarverslagen

Jaarverslag 2018

In 2018 hebben we voor het eerst als zelfstandige BV gefunctioneerd. Het was een enerverend jaar. Het was het jaar waarin we ons intensief hebben beziggehouden met de ontvlechting uit de gemeente. Waarin we vanuit onze
deskundigheid hebben meegewerkt aan verschillende onderdelen van het Actieplan Sociaal Domein. En waarin we natuurlijk ook weer hard hebben gewerkt voor onze inwoners. Meer weten? Lees het gehele Jaarverslag 2018.

Jaarverslag 2017

In 2017 heeft Delft Support voor het eerst een eigen jaarverslag uitgebracht. In dat jaar is hard gewerkt aan de verzelfstandiging van de projectorganisatie Toegang. Delft Support was in 2017 als projectorganisatie nog integraal onderdeel van de gemeente. De financiële cijfers van de Toegang als projectorganisatie zijn opgenomen in de jaarrekening van de gemeente Delft.
Meer weten? Lees het gehele Jaarverslag 2017

Nouri zoekt nieuwe collega's!

Jongerencoach PAD (32-36 uur).  

Ben jij die doortastende jongerencoach op zoek naar een werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng? En spreekt het werken in een klein kernteam met mandaat om door te pakken jou wel aan? Ga dan snel naar de vacature!