Werken bij Delft Support

 

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft die zorg of ondersteuning nodig hebben. Onze professionals bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning passend is. Zij bieden zelf hulp of schakelen partners in en ze voeren de regie. Bij Delft Support werken ongeveer 140 medewerkers verdeeld over verschillende teams.

Wil jij eraan bijdragen dat Delftse inwoners de hulp krijgen die ze nodig hebben? Bekijk dan snel onze vacatures.

 

 
Home » Werken bij Delft Support

Sophie Tuinder
Medewerker Team Jeugd

Dat is echt de kracht van Delft Support: de lijnen zijn kort. We hebben zo’n bulk aan expertise in huis, dat delen we graag met elkaar. We zoeken elkaar vaak op.” 

Nouri Channo
Jongerencoach

“Het is geen makkelijk werk, maar ik doe het graag. De afwisseling, de uitdaging om jongeren vooruit te helpen, de goede samenwerking met politie en OM.”

Christa Ardewijn en Sas Hombroek
Gedragswetenschappers

“In welke andere baan geef je nu consultatie aan collega’s, ondersteun je bij casuïstiekbesprekingen én doe je diagnostiek op één dag?”

Liviesa Leonora
Casuscoördinator

“Ik heb ongeveer vijftien casussen tegelijk onder mijn hoede, soms individuen, soms hele gezinnen. Hun problemen zijn heel divers, maar complex is het altijd.”

Jeroen van der Bijl
Wmo-adviseur

“Als een gesprek goed loopt, weet je dat je samen met de cliënt alle mogelijkheden hebt verkend en goede oplossingen hebt gevonden. Waanzinnig leuk is dat.”

Vacatures Delft Support

Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

 • Jongerencoach PAD (32-36 uur)
  Ben jij die doortastende jongerencoach op zoek naar een werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng?
  Lees meer
 • Adviseur uitvoering Sociaal Domein (32-36 uur)
  Ben jij bekend met alle ins en outs van het sociaal domein en heb jij oog voor landelijke en regionale ontwikkelingen, trends en behoeften?
  Lees meer
 • Gedragswetenschapper (28-36 uur)
  Ben jij die gedreven gedragswetenschapper met ruime diagnostiekervaring, die wil werken met gezinnen met complexe problematiek?
  Lees meer
 • Coach Multiproblematiek (32-36 uur)
  Ben jij die doortastende generalist in het sociaal domein, die er voldoening uit haalt om in complexe gezinssituaties te opereren?
  Lees meer

 

Sollicitatieprocedure

Heb je een leuke vacature gezien en wil je solliciteren? Lees hier alvast meer over de sollicitatieprocedure.