Werken bij Delft Support

 

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft die zorg of ondersteuning nodig hebben. Onze professionals bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning passend is. Zij bieden zelf hulp of schakelen partners in en ze voeren de regie. Wil jij eraan bijdragen dat Delftse inwoners de hulp krijgen die ze nodig hebben? Bekijk dan snel onze vacatures.

 

 
Home » Werken bij Delft Support

Sophie Tuinder
Medewerker Team Jeugd

Dat is de kracht van Delft Support: de lijnen zijn kort. We hebben zo’n bulk aan expertise in huis, die delen we graag met elkaar. We zoeken elkaar op.” 
Lees meer over het werk van Sophie

Nouri Channo
Jongerencoach

“Het is geen makkelijk werk, maar ik doe het graag. De afwisseling, de uitdaging om jongeren vooruit te helpen, de goede samenwerking met politie en OM.”
Lees meer over het werk van Nouri

Christa Ardewijn en Sas Hombroek
Gedragswetenschappers

“In welke andere baan geef je nu consultatie aan collega’s, ondersteun je bij casuïstiekbesprekingen én doe je diagnostiek op één dag?”
Lees meer over het werk van Sas en Christa

Liviesa Leonora
Casuscoördinator

“Ik heb ongeveer vijftien casussen tegelijk onder mijn hoede, soms individuen, soms hele gezinnen. Hun problemen zijn heel divers, maar complex is het altijd.”
Lees meer over het werk van Liviesa

Jeroen van der Bijl
Wmo-adviseur

“Als een gesprek goed loopt, weet je dat je samen met de cliënt alle mogelijkheden hebt verkend en goede oplossingen hebt gevonden. Waanzinnig leuk is dat.”
Lees meer over het werk van Jeroen

Vacatures Delft Support

Sollicitatieprocedure

Heb je een leuke vacature gezien en wil je solliciteren? Lees hier alvast meer over de sollicitatieprocedure.