Klacht of compliment

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Laat het ons weten. Maar ook als u wel tevreden bent, dan horen we dat graag.

 
Home » Klacht of compliment

Compliment

Als professionals doen de medewerkers van Delft Support hun uiterste best om u geschikte hulp te bieden. Wilt u ons laten weten wat we goed hebben gedaan en waar we ook anderen mee zouden kunnen helpen? Laat ons dat weten via het contactformulier van de gemeente Delft (opdrachtgever van Delft Support).

Klachten

Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over de manier waarop een hulpverlener met u omgaat? Of over informatie die (niet) gegeven wordt, of de manier waarop beslissingen genomen worden over de hulpverlening of onderzoek.
Bespreek uw klacht eerst met de persoon zelf of zijn of haar leidinggevende. Vaak lukt het om een oplossing te vinden. Komt u er niet uit? Dan kunt u een klacht indienen.

Werk, Inkomen en Zorg

Klachten over werk, zorg, welzijn, opvoeding en jeugdzorg kunt u indienen bij de gemeente Delft. Delft Support voert namelijk uit in opdracht van de gemeente. Bent u niet tevreden over de dienstverlening van een zorgaanbieder of hulpverlener? Dien dan uw klacht bij deze organisatie in.

Jeugd

U kunt een beroep doen bij het AKJ-vertrouwenspersonen in de jeugdhulp als u niet goed bent behandeld of als u vragen heeft over uw rechten in de jeugdzorg.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wmo-adviseur (28-36 uur).  

Ben jij die doortastende Wmo-adviseur op zoek naar een fijne werkomgeving, waarin je voor iedere inwoner hulp op maat kunt inzetten? Ga dan snel naar de vacature!