Sport en bewegen

 

Home » Wmo » Wat kunt u zelf doen? » Sport en bewegen

Bewegen is goed voor uw hart, uw hoofd en uw lichaam. Door dagelijks minimaal een half uur te bewegen blijft u zo fit en vitaal mogelijk. Vindt u het lastig om in beweging te komen? Bijvoorbeeld omdat u moeilijker het huis uit komt of omdat u een beperking heeft? Ga dan naar een vereniging die u kan helpen bij het sporten of bewegen.

Beweegcoach

Als u een beperking heeft, kan het lastig zijn een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. De beweegcoach van de Stichting VTV (Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vorming) is er om u te ondersteunen, te begeleiden en te stimuleren. De beweegcoach is er voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking en helpt u bij het zoeken naar een passende sport of beweegactiviteit.

Delft voor Elkaar

Bent u op zoek naar sportieve activiteiten bij u in de buurt? Kijk dan eens bij Delft voor Elkaar. Samen met bewoners-, sport-, cultuur-, en wijkverenigingen zorgen zij er samen met hun buurtsportcoaches voor dat er altijd een sport- en beweegactiviteit is die bij u past. Kijk op de Delftse Kaart voor alle mogelijkheden of neem contact op met Delft voor Elkaar.

Lekker Bezig

Lekker Bezig is een samenwerking van de Delftse organisaties DOEL, Stichting Stunt, Hoeve Biesland en Firma van Buiten. Zij bieden allerlei activiteiten aan waarbij u uw vaardigheden kunt inzetten en waarvoor u in beweging moet komen.