Vervoersdienst

Kunt u zich door een ziekte of beperking niet meer goed verplaatsen? Dan zijn er verschillende oplossingen om uw mobiliteit te vergroten.
 
Home » Wmo » Vervoersdienst

Wat kunt u zelf doen?

Voordat u bij de gemeente komt met uw hulpvraag, is het belangrijk dat u eerst zelf naar oplossingen zoekt. Denk bijvoorbeeld aan het:

  • aanschaffen van een elektrische fiets
  • gebruikmaken van de Regiotaxi of het openbaar vervoer
  • huren of kopen van een rollator of krukken bij een Thuiszorgwinkel
  • huren van een scootmobiel bij een Thuiszorgwinkel
  • aanschaffen van een nieuwe of tweedehands scootmobiel

 

Particuliere vervoersdienst

Kunt u geen gebruik maken van de taxi of andere vervoersvoorzieningen? Dan is wellicht de particuliere vervoersdienst van Participe Delft iets voor u. Hierbij brengen bewoners van Delft u met hun eigen auto naar uw bestemming.

 

Familie, buren en vrienden

Bekijk ook of u hulp kunt krijgen van familie, buren of vrienden. Misschien kunnen zij u helpen door u af en toe op te halen of weg te brengen.

 

Wmo

Is er niemand waarop u kunt terugvallen? Meld u dan aan voor een Wmo-voorziening. De gemeente neemt vervolgens contact met u op.

 

Nouri zoekt nieuwe collega's!

Jongerencoach PAD (32-36 uur).  

Ben jij die doortastende jongerencoach op zoek naar een werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng? En spreekt het werken in een klein kernteam met mandaat om door te pakken jou wel aan? Ga dan snel naar de vacature!