Vacature Wmo-adviseur

Ben jij die doortastende Wmo-adviseur op zoek naar een fijne werkomgeving, waarin je voor iedere inwoner hulp op maat kunt inzetten? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!
Home » Werken bij Delft Support » Vacature Wmo-adviseur

Delft Support is ter uitbreiding van het team Wmo op zoek naar een:

Wmo-adviseur
28-36 uur per week

Wat houdt de functie  in?

Voor het team Wmo zoeken we een Wmo-adviseur (28-36 uur). Als Wmo-adviseur bekijk je samen met de hulpvrager welke problemen hij ondervindt in zijn zelfredzaamheid en participatie en op welke manier deze problemen kunnen worden verminderd of opgelost. Je bent in staat de vraag achter de vraag naar boven te krijgen door het voeren van gesprekken, bekijkt samen met de hulpvrager welke mogelijkheden hij heeft om de problemen op eigen kracht of met behulp van zijn netwerk op te lossen en wat er met algemene en voorliggende voorzieningen kan worden gerealiseerd. Als dat niet voldoende is dan ken je een passende maatwerkvoorziening toe. Je stelt samen een ondersteuningsplan op dat gericht is op het behalen van doelstellingen en resultaten en voert regie op het eventuele maatwerktraject. Daarnaast signaleer en bespreek je ook zorgen rondom de ontwikkeling en veiligheid van de hulpvrager en ben je op de hoogte van, en handel je conform, de meldcode huiselijk geweld. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en uitwisseling van kennis (intern en extern), neem je deel aan een expertisegroep, signaleer je eventuele knelpunten in de uitvoering en doe je voorstellen tot verbetering.

Dit zijn wij

Bij Delft Support geloven we in een aanpak die onze inwoners in hun kracht weet te zetten, net zoals jij als professional je talenten volledig kunt inzetten. Delft Support heeft als opdracht uitvoering te geven aan de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ) en de Jeugdwet. We doen dat zoveel mogelijk op maat en vertrouwen hierbij op onze professionals om, samen met de hulvrager (en/of zijn/haar netwerk), te bepalen welke ondersteuning op dat moment het meest passend is. Deze ondersteuning is zoveel mogelijk integraal en samenhangend. Bij Delft Support worden sinds 2015 alle taken uitgevoerd volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Daarbij is het uitgangspunt voor passende zorg en ondersteuning zo licht als kan, en zo zwaar als nodig.
Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 140 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Sociaal Team en Meldpunt Bezorgd, team Jeugd en Jongerenacademie en team Wmo. Voor team Wmo zijn we op zoek naar enkele nieuwe collega’s.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken bij voorkeur een ervaren Wmo-adviseur met een klantgerichte instelling. Je bent in staat snel tot de kern te komen van de hulpvraag door goed te luisteren en door te vragen. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en werkt resultaatgericht. Daarnaast kan je goed in teamverband werken en vind je het leuk om kennis te delen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het gemeentelijk Wmo-beleid en producten.

Jouw competenties en kwaliteiten

 • HBO werk- en denkniveau blijkend uit een afgeronde relevante HBO opleiding zoals verpleegkunde, ergotherapie, maatschappelijk werk en dienstverlening, sociaal pedagogische hulpverlening etc.;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in het sociale en/of zorgdomein;
 • Kennis van en affiniteit met een of meerdere doelgroepen zoals psychiatrie, psychogeriatrie, verstandelijke beperkingen en/of somatiek en de daaruit voortvloeiende beperkingen en mogelijkheden;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Kennis van de sociale kaart van Delft en het beschikbare ondersteuningsaanbod;
 • Je kunt goed samenwerken, hebt inlevingsvermogen, weet snel tot een probleemanalyse te komen en werkt resultaat- en klantgericht;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

We verwachten van je dat je 28-36 uur per week beschikbaar bent verdeeld over minimaal 4 dagen.

Ons aanbod

 • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, bijvoorbeeld in wekelijkse casuïstiek besprekingen.
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekosten.
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en stellen we een laptop en mobiele telefoon ter beschikking.
 • Er is de mogelijkheid om 36 uur verdeeld over vier dagen te werken.
 • Een jonge organisatie waar je als professional alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en er veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jasper Hartelust, manager team Wmo (06-20962773) of met Stephanie Daudeij, kwaliteitsmedewerker Wmo (06-52739277). Op onze website www.delftsupport.nl vind je meer informatie over onze organisatie, evenals een overzicht van al onze vacatures.

Solliciteren kan tot en met 20 september 2019 via ons online sollicitatieformulier. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 30 september 2019. Vragen over de procedure kun je stellen aan Nathalie Noach, HR Adviseur, per mail vacatures@delftsupport.nl of telefonisch 06-10429378.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel extern als intern uitgezet, bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat. Een Talenten Motivatie Analyse (TMA) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste om bij ons te kunnen werken.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wmo-adviseur (28-36 uur).  

Ben jij die doortastende Wmo-adviseur op zoek naar een fijne werkomgeving, waarin je voor iedere inwoner hulp op maat kunt inzetten? Ga dan snel naar de vacature!