Vacature senior HR-adviseur

Ben je op zoek naar een veelzijdige HR-functie in een jonge, ontwikkelende organisatie met een sterke, maatschappelijke missie? Weet jij te verbinden en vanuit jouw HR-visie een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie? Dan zoeken wij jou!

Home » Werken bij Delft Support » Vacature senior HR-adviseur

Delft Support is op zoek naar een:

Senior HR-adviseur
32 uur per week

Wat houdt de functie in?

Als senior HR-adviseur bij Delft Support werk je in een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Je bent thuis in alle facetten van het HR-vak en hebt door jarenlange ervaring senioriteit ontwikkeld. Je vindt het prettig om het directe aanspreekpunt te zijn voor het management en staat hen bij met professionele raad en daad. Je geeft vanuit jouw HR-visie deskundige adviezen voor de doorontwikkeling van onze organisatie en je hebt voldoende arbeidsmarkt- en juridische kennis in huis om de veranderingen binnen onze organisatie te ondersteunen. Daarnaast zorg je samen met je HR-collega voor de continuïteit van de personeelsadministratie en de invulling van vacatures en ben je een vraagbaak voor onze medewerkers.

Als je onze HR-adviseur bent, betekent dit dat je:

 • een duidelijke visie hebt op het HR-vak, je maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren en zorgt voor verbinding;
 • de HR-ambassadeur en -adviseur bent voor zowel het management als medewerkers;
 • strategisch advies kunt geven op HR-gebied aan het management;
 • eerste aanspreekpunt bent voor de OR op HR-gebied;
 • zowel een initiërende, als een ondersteunende rol kunt vervullen bij projecten of verandertrajecten;
 • de wet- en regelgeving in je vakgebied bijhoudt en de naleving ervan borgt binnen de (HR-) organisatie;
 • een voorwaardenscheppende, adviserende en voortrekkersrol hebt bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid;
 • aan de slag gaat met thema’s uit ons strategisch HR-beleid, zoals talentontwikkeling, vitaliteitsbeleid en het aantrekken en behouden van gekwalificeerde medewerkers.

Jouw profiel

 • Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond, aangevuld met specifieke kennis op het gebied van arbeidsrecht en de Wet verbetering Poortwachter.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring, recent opgedaan, in een vergelijkbare functie en binnen een enigszins vergelijkbare organisatie.
 • Je bent een toegankelijke gespreks-/sparringpartner voor het management en collega’s en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht.
 • Bekendheid met het sociaal domein en/of de Cao Jeugdzorg is een pré.

Als HR-adviseur ben je analytisch sterk, kun je meedenken en adviseren op strategisch niveau en weet je de vertaalslag te maken naar tactisch/operationeel niveau. Delft Support is een jonge organisatie. Wij vragen van onze medewerkers een flinke dosis aan flexibiliteit, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en je kunt goed werken in teamverband. Je werkt nauwkeurig en georganiseerd, en je bent resultaatgericht. We verwachten van je dat je 32 uur per week beschikbaar bent.

Ons aanbod

 • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s die elkaar ondersteunen;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 10 van de cao Jeugdzorg. Op dit moment vindt er een functiewaarderingstraject plaats vanwege de doorontwikkeling van de functie;
 • Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering;
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen, stellen we een mobiele telefoon en Chromebook ter beschikking en kennen we een fietsplan;
 • Verder voeren we binnen Delft Support een actief beleid op het gebied van scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een jonge organisatie waar je als medewerker alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en waar veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

Over ons

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft met vragen op het gebied van zorg, hulp en ondersteuning. Sinds 1 januari 2018 is Delft Support een zelfstandige uitvoeringsorganisatie van de gemeente Delft. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Ook voeren we de Participatiewet en de RMC-wetgeving uit voor (kwetsbare) jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Bij Delft Support werken we volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Onze professionals bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning passend is. Als regisseur bieden zij zelf hulp of ze schakelen partners in. Daarbij is het uitgangspunt dat we altijd passende ondersteuning bieden; zo licht als kan en zo zwaar als nodig.

Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 150 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Jeugd, Team Wmo, Sociaal Team en Jongerenacademie, Meldpunt Bezorgd en het Bedrijfsvoeringsteam.

Contact

Wil je meer informatie over de vacature? Willemijn Renes, bestuurssecretaris, is bereikbaar voor vragen op telefoonnummer 06 – 230 350 86.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan tot en met 18 april 2021 via ons online sollicitatieformulier. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 26 april. De tweede gesprekken vinden plaats op woensdag 28 april. Vragen over de procedure kun je stellen aan Sandra van Niekerk, HR-medewerker, op telefoonnummer 06 – 409 169 84.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel extern als intern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan de interne kandidaat. Een Talenten Motivatie Analyse (TMA) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste om bij ons te kunnen werken.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.