Vacature Coach Multiproblematiek

 
Ben jij die doortastende generalist in het sociaal domein, die er voldoening uit haalt om in complexe gezinssituaties te opereren? En spreekt een integrale aanpak bij het oplossen van problemen jou aan? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!
 
Home » Werken bij Delft Support » Vacature Coach multiproblematiek
Delft Support is ter uitbreiding van het Sociaal Team op zoek naar een of meerdere:

Coaches Multiproblematiek
32-36 uur per week
 

Wat houdt de functie in?

Als Coach multiproblematiek vervul je drie rollen;

 1. Als coach ben je er voor gezinnen en individuen met complexe problemen of multiproblematiek (problemen op zes of meer leefgebieden) en/of met onvoldoende regie over hun leven. Je vervult hiermee een vangnetfunctie voor mensen met zware problemen in het sociaal domein. Je coacht het gezin of de persoon op alle probleemgebieden die er in een huishouden spelen, denk aan GGZ, jeugd & veiligheid, woonproblematiek en financiën.
 2. Als de regisseur van het totale gezinsplan zorg jij voor een samenhangende aanpak van de hulpverlening.
 3. Als coach in de langdurige bemoeizorg probeer je via specifieke interventies achter de voordeur bij cliënten te komen.

Naast deze integrale functie zet je je expertise op het gebied van GGZ in ten behoeve van het gehele team.
 

Jouw profiel

Gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar ervaren hulpverleners met GGZ ervaring, specifiek hands-on hulpverleners met ervaring in de bemoeizorg, ambulant psychiatrische en/of forensische ervaring (FACT-teams).

 • Passende afgeronde wo-, of hbo-opleiding; bij voorkeur een hbo-V verpleegkundige, met ervaring in de ambulante geestelijke gezondheidszorg, SPV of SPH of basis psycholoog
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) zoals bijvoorbeeld FACT of CIT.
 • Een beroepsregistratie (BIG/SKJ) en/of bereid te registreren en deel te nemen aan de hieraan verbonden verplichte scholing.
 • Kennis en/of ervaring van verschillende domeinen (jeugdzorg, opvoed- en opgroei taken, verslaving, financiën, LVB, psychiatrie, forensische zorg, sociaal isolement, huiselijk geweld, radicalisering).
 • Affiniteit met multiprobleem aanpak en bemoeizorg.
 • Verder zijn competenties als coachen, conflicthantering, samenwerken, creativiteit, durf en inlevingsvermogen belangrijk.

 

Ons aanbod

 • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, bijvoorbeeld in wekelijkse casuïstiekbesprekingen.
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 10 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering.
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en stellen we een laptop en mobiele telefoon ter beschikking.
 • Een jonge organisatie waar je als professional alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en er veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

 

Over ons

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft met vragen op het gebied van zorg, hulp en ondersteuning. Sinds 1 januari 2018 is Delft Support een zelfstandige uitvoeringsorganisatie van de gemeente Delft. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Ook voeren we de Participatiewet en de RMC-wetgeving uit voor (kwetsbare) jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Bij Delft Support werken we volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Onze professionals bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning passend is. Als regisseur bieden zij zelf hulp of ze schakelen partners in. Daarbij is het uitgangspunt dat we altijd passende ondersteuning bieden; zo licht als kan en zo zwaar als nodig.
Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 150 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Jeugd en Jongerenacademie, Team Wmo, Sociaal Team, Meldpunt Bezorgd en het bedrijfsvoeringsteam.
 

Contact

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annemiek Broekhuis (manager Sociaal Team) op telefoonnummer 06-531 987 78.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier. Vragen over de procedure kun je stellen aan Nathalie Noach, HR Adviseur, per e-mail (nnoach@delftsupport.nl) of telefonisch (06-104 293 78).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nouri zoekt nieuwe collega's!

Jongerencoach PAD (32-36 uur).  

Ben jij die doortastende jongerencoach op zoek naar een werkomgeving met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng? En spreekt het werken in een klein kernteam met mandaat om door te pakken jou wel aan? Ga dan snel naar de vacature!