Vacature Coach Multiproblematiek

 
Ben jij die doortastende generalist in het sociaal domein, die er voldoening uit haalt om in complexe gezinssituaties te opereren? Spreekt een integrale aanpak bij het oplossen van problemen jou aan en ben je op zoek naar een werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en afwisseling?  Heb je ook nog de juiste achtergrond? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!
 
Home » Werken bij Delft Support » Vacature Coach multiproblematiek
Delft Support is ter uitbreiding van het Sociaal Team op zoek naar meerdere:

Coaches Multiproblematiek
32-36 uur per week
 

Wat houdt de functie in?

Als Coach multiproblematiek vervul je drie rollen;

 1. Als coach ben je er voor gezinnen en individuen met complexe problemen of multiproblematiek (problemen op zes of meer leefgebieden) en/of met onvoldoende regie over hun leven. Je vervult hiermee een vangnetfunctie voor mensen met zware problemen in het sociaal domein. Je coacht het gezin of de persoon op alle probleemgebieden die er in een huishouden spelen, denk aan GGZ, jeugd & veiligheid, woonproblematiek en financiën.
 2. Als de regisseur van het totale gezinsplan zorg jij voor een samenhangende aanpak van de hulpverlening.
 3. Als coach in de langdurige bemoeizorg probeer je via specifieke interventies achter de voordeur bij cliënten te komen.

Naast deze integrale functie zet je je expertise op het gebied van GGZ of zware jeugdzorg in ten behoeve van het gehele team.
 

Wie zoeken wij?

Gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar ervaren hulpverleners met GGZ en/of jeugdzorg ervaring. Voor kandidaten met een GGZ-achtergrond zoeken wij hands-on hulpverleners met ervaring in de bemoeizorg, ambulant psychiatrische en/of forensische ervaring (FACT-teams). Daarnaast zoeken wij hulpverleners met ervaring in de zwaardere segmenten van de jeugdzorg,
specifiek ervaring met het inschatten van veiligheidsrisico’s bij kinderen/gezinnen.

 

Over ons

Bij Delft Support geloven we in een aanpak die onze inwoners in hun kracht weet te zetten, net zoals jij als professional in jouw kracht wordt gezet. Delft Support heeft als opdracht uitvoering te geven aan de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), de Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ) en de Jeugdwet. We doen dat zoveel mogelijk op maat en vertrouwen hierbij op onze professionals. Die bepalen, samen met de hulpvrager (en/of zijn/haar netwerk), welke ondersteuning op dat moment het meest passend is. Deze ondersteuning is zoveel mogelijk integraal en samenhangend. Bij Delft Support worden sinds 2015 alle taken uitgevoerd volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Daarbij is het uitgangspunt voor passende zorg en ondersteuning: zo licht als kan en zo zwaar als nodig.

Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 140 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Sociaal Team en Meldpunt Bezorgd, Team Jeugd en Jongerenacademie en Team WMO.

 

Competenties en kwaliteiten

 • Passende afgeronde wo-, of hbo-opleiding; bij voorkeur een hbo-V verpleegkundige, met ervaring in de ambulante geestelijke gezondheidszorg, SPV of SPH of basis psycholoog
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en/of het zwaardere jeugdzorgsegment zoals FACT, CIT, Veilig Thuis en de Jeugdbescherming.
 • Een beroepsregistratie (BIG/SKJ) en/of bereid te registreren en deel te nemen aan de hieraan verbonden verplichte scholing.
 • Kennis en/of ervaring van verschillende domeinen (jeugdzorg, opvoed- en opgroei taken, verslaving, financiën, LVB, psychiatrie, forensische zorg, sociaal isolement, huiselijk geweld, radicalisering).
 • Affiniteit met multiprobleem aanpak en bemoeizorg.
 • Verder zijn competenties als coachen, conflicthantering, samenwerken, creativiteit, durf en inlevingsvermogen belangrijk.

 

Aanbod

 • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, bijvoorbeeld in wekelijkse casuïstiekbesprekingen.
 • Een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 10 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering.
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en stellen we een laptop en mobiele telefoon ter beschikking.
 • Een jonge organisatie waar je als professional alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en er veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

 

Contact

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annemiek Broekhuis (manager Sociaal Team) op telefoonnummer 06-531 987 78.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier. Vragen over de procedure kun je stellen aan Nathalie Noach, HR Adviseur, per e-mail (nnoach@delftsupport.nl) of telefonisch (06-104 293 78).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wmo-adviseur (28-36 uur).  

Ben jij die doortastende Wmo-adviseur op zoek naar een fijne werkomgeving, waarin je voor iedere inwoner hulp op maat kunt inzetten? Ga dan snel naar de vacature!