Vacature professional Team Jeugd

Ben jij die gedreven jeugdprofessional die voor elk kind en gezin hulp op maat kan inzetten? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!

Home » Werken bij Delft Support » Vacature professional Team Jeugd

Delft Support is ter uitbreiding van Team Jeugd op zoek naar een:

Professional Team Jeugd
28-36 uur per week

Wat ga je doen?

Voor Team Jeugd zijn we ter uitbreiding op zoek naar jeugdprofessionals die voor 28 tot 36 uur per week uitvoering gaan geven aan de Jeugdwet op de ‘Delft Support manier’. Dat betekent dat je de vraag achter de vraag naar boven krijgt door gesprekken te voeren met ouders en kind. Je weet hun eigen kracht te versterken en je stelt samen met hen een ondersteuningsplan op, dat is gericht op het behalen van doelen en resultaten. Je stimuleert verantwoordelijk gedrag, spreekt indien nodig de ouders of het kind aan op zijn of haar gedrag en stuurt op betrokkenheid en participatie. Je kunt ook tijdelijk de regie overnemen binnen het gezin. Je onderzoekt hun situatie op meerdere leefgebieden en brengt hun netwerk in kaart. Je biedt zelf de benodigde ondersteuning aan het gezin of je zet specialistische jeugdhulp in. Dit alles zorgt ervoor dat de hulpvrager de best passende ondersteuning krijgt aangeboden. En onze professionals kunnen doen waar ze goed in zijn.

Wie zoeken wij?

Als medewerker Team Jeugd ben je toegankelijk voor je cliënten, je weet verbindingen te leggen en werkt gemakkelijk samen met andere disciplines. Je stelt passende hulp samen voor het gezin, doorziet verhoudingen, voert de regie, maar laat dit los zodra het kan en je anticipeert op veranderingen. Je werkt aan actief contact met betrokken partijen en bent zichtbaar voor de inwoner. Je bent in staat ‘breed’ te kijken naar alle leefgebieden.

Delft Support is een jonge organisatie. Wij vragen van onze medewerkers een flinke dosis aan flexibiliteit, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid. Je werkt nauwkeurig en georganiseerd, je bent kostenbewust en resultaatgericht en je bent een teamspeler. Verder heb je bij voorkeur kennis van de vrij toegankelijke hulp, zoals Delft voor Elkaar en de inzet van vrijwilligers. Ook heb je kennis over bijvoorbeeld opgroei- en opvoedvraagstukken en problematiek, gedragsproblematiek, verslavingsproblematiek, radicalisering, verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen of vraagstukken met betrekking tot werk en inkomen.

Je beschikt over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding, zoals pedagogiek, SPH, maatschappelijke dienstverlening of hbo-V met specialisme Jeugd;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in het sociale en/of zorgdomein;
 • Inzicht in en ervaring met persoonlijke ontwikkelings- en veranderingsprocessen;
 • Goede gespreksvaardigheden (o.a. motiverende gespreksvoering);
 • Kennis van en ervaring met de toepassing van wet- en regelgeving;
 • Goede kennis van de sociale kaart;
 • Je bent SKJ-geregistreerd of je voldoet aan de eisen om je te kunnen registreren.

Wat bieden wij?

 • We bieden je een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, bijvoorbeeld in wekelijkse casuïstiekbesprekingen;
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren en voldoende formatieruimte wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering;
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en we stellen een laptop en mobiele telefoon ter beschikking. Bij een vast dienstverband kun je meedoen aan ons fietsplan;
 • Binnen Delft Support voeren we een actief beleid op het gebied van scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Delft Support is een jonge organisatie waar je als professional alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en er veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

Over Delft Support

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft met vragen op het gebied van zorg, hulp en ondersteuning. Sinds 1 januari 2018 is Delft Support een zelfstandige uitvoeringsorganisatie van de gemeente Delft. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Ook voeren we de Participatiewet en de RMC-wetgeving uit voor (kwetsbare) jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Bij Delft Support werken we volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Onze professionals bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning passend is. Als regisseur bieden zij zelf hulp of ze schakelen partners in. Daarbij is het uitgangspunt dat we altijd passende ondersteuning bieden; zo licht als kan en zo zwaar als nodig.

Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 170 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Wmo, Team Jeugd, Sociaal Team & Jongerenacademie, Meldpunt Bezorgd en het bedrijfsvoeringsteam.

Contact

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marjolein Borgers (manager Team Jeugd) op  06-34477168 of Lucille Bhagwandas (senior Team Jeugd) op 06-230 977 34.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier.  Vragen over de procedure kun je stellen aan Sandra van Niekerk, HR medewerker, per e-mail savniekerk@delftsupport.nl of telefonisch 06- 409 169 84. Deze vacature wordt gelijktijdig zowel extern als intern uitgezet, bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat.

Delft Support is een diverse organisatie en wil daarmee een afspiegeling zijn van de Delftse samenleving. Het gaat ons om jouw talenten en kwaliteiten en niet om waar je bent geboren, waar je in gelooft of met wie je je leven deelt. We verwelkomen je graag bij Delft Support!

Een Talenten Motivatie Analyse (TMA) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.