Casuscoördinator Sociaal Team

Home » Werken bij Delft Support » Vacature Casuscoördinator Sociaal Team

Delft Support is op zoek naar een:

Casuscoördinator multiproblematiek  
32-36 uur per week

Wat ga je doen?

Als Casuscoördinator Multiproblematiek binnen het Sociaal Team vervul je drie rollen:

 • Als coach ben je er voor gezinnen en individuen met complexe problemen of multiproblematiek (problemen op zes of meer leefgebieden) of met onvoldoende regie over hun leven. Je vervult hiermee een vangnetfunctie voor mensen met zware problemen. Je coacht het gezin op alle probleemgebieden die in een huishouden spelen, denk aan GGZ, jeugd & veiligheid, woonproblematiek en financiën.
 • Als de regisseur van het totale gezinsplan zorg jij voor een samenhangende aanpak van de hulpverlening.
 • Als coach in de langdurige bemoeizorg probeer je via specifieke interventies achter de voordeur bij cliënten te komen.

Daarnaast zet je je eigen expertise waar nodig in voor het gehele team.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ervaren casuscoördinator in het sociaal domein met specialistische kennis op het gebied van multiproblematiek. Je werkt outreachend en resultaatgericht en toont durf, creativiteit en doorzettingsvermogen. Wij zoeken een collega met:

 • Een passende afgeronde hbo-opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, SPV of Agogisch;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het sociale en/of zorgdomein, bij voorkeur in het zwaardere zorgsegment;
 • Een geldige beroepsregistratie bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), of een BIG-registratie waarmee je uitvoering mag geven aan de Jeugdwet;
 • Kennis en/of ervaring van verschillende domeinen (jeugdzorg, opvoed- en opgroeitaken, verslaving, financiën, LVB, psychiatrie, forensische zorg, sociaal isolement, huiselijk geweld, radicalisering).
 • Affiniteit met multiprobleem-aanpak en bemoeizorg.

Wat bieden wij?

 • Delft Support is een jonge organisatie waar je als professional veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je expertise in te zetten zoals jij denkt dat goed is. Je krijgt veel ruimte voor het nemen van initiatieven.
 • We bieden je een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, bijvoorbeeld in wekelijkse casuïstiekbesprekingen.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 10 van cao Jeugdzorg.
 • We hebben veel oog voor jouw welzijn en besteden aandacht aan verbinding en werkplezier. Dat doen we bijvoorbeeld met de Frank-app, die doorlopend de tevredenheid van medewerkers toetst.
 • Om nieuwe medewerkers een zachte landing te geven, hebben we een Onboarding programma. In zes maanden tijd leer je je functie, je team én de organisatie goed kennen.
 • Bij ons op kantoor kijk je uit over de hele stad. Het treinstation zit onder ons kantoor en de binnenstad van Delft zit om de hoek.

Over Delft Support

Delft Support zorgt ervoor dat inwoners van Delft toegang krijgen tot hulp en ondersteuning. Dat doen we als zelfstandige organisatie, in opdracht van de gemeente Delft. Onze professionals zijn bevlogen, betrokken en willen het verschil maken in het leven van Delftenaren – jong en oud. Bij Delft Support werken ongeveer 180 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Jeugd, Team Wmo, Sociaal Team en Meldpunt Bezorgd, de Jongerenacademie, Leiding & Staf en het Bedrijfsvoeringsteam.

Contact

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Danielle Laros, Manager Sociaal Team (06-40083480) (tot 15 juli ) of Etmien Girigoria, senior Sociaal Team (06-52739196) (vanaf 1 augustus).

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 1 september 2022. Bij goede reacties starten we de eerste gesprekken al op donderdag 11 augustus 2022. Vragen over de procedure kun je stellen aan Anemee van ‘t Loo, Recruiter, op telefoonnummer 06-53634063.
Deze vacature wordt gelijktijdig zowel extern als intern uitgezet, bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat. Een VOG is verplicht om bij ons te kunnen werken.

Delft Support is een diverse organisatie en wil daarmee een afspiegeling zijn van de inwoners van Delft. Het gaat ons om jouw talenten en kwaliteiten en niet over waar je bent geboren, waar je in gelooft of met wie je je leven deelt. We verwelkomen je graag bij Delft Support!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.