Vacature casuscoördinator multiproblematiek

Home » Werken bij Delft Support » Vacature Casuscoördinator Multiproblematiek

Ben jij die doortastende casuscoördinator die er voldoening uit haalt om in complexe gezinssituaties te opereren? En spreekt een integrale aanpak bij het oplossen van problemen jou aan? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!

Delft Support is ter uitbreiding van het Sociaal Team op zoek naar een:

Casuscoördinator Multiproblematiek
32-36 uur per week

Wat ga je doen?

Wij zoeken een ervaren casuscoördinator in het sociaal domein met specialistische kennis op het gebied van multiproblematiek. Als Casuscoördinator Multiproblematiek binnen het Sociaal Team vervul je drie rollen;

 1. Als coach ben je er voor gezinnen en individuen met complexe problemen of multiproblematiek (problemen op zes of meer leefgebieden) of met onvoldoende regie over hun leven. Je vervult hiermee een vangnetfunctie voor mensen met zware problemen in het sociaal domein. Je coacht het gezin op alle probleemgebieden die er in een huishouden spelen, denk aan GGZ, jeugd & veiligheid, woonproblematiek en financiën.
 2. Als de regisseur van het totale gezinsplan zorg jij voor een samenhangende aanpak van de hulpverlening.
 3. Als coach in de langdurige bemoeizorg probeer je via specifieke interventies achter de voordeur bij cliënten te komen.

Naast deze integrale functie zet je je eigen expertise in voor het gehele team.

Wat bieden wij?

 • We bieden je een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, bijvoorbeeld in wekelijkse casuïstiekbesprekingen.
 • Bij goed functioneren heb je uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij Delft Support.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 10 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering.
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en stellen we een laptop en mobiele telefoon ter beschikking. Bij een vast dienstverband kan je meedoen aan ons fietsplan.
 • Binnen Delft Support voeren we een actief beleid op het gebied van scholing en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een jonge organisatie waar je als professional alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en er veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

Je beschikt over:

 • Een passende afgeronde hbo-opleiding; bij voorkeur SPH, Agogisch, MWD of SPV;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het sociale en/of zorgdomein, bij voorkeur in het zwaardere zorgsegment;
 • Een geldige beroepsregistratie bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), of een BIG-registratie waarmee je uitvoering mag geven aan de Jeugdwet;
 • Kennis en/of ervaring van verschillende domeinen (jeugdzorg, opvoed- en opgroeitaken, verslaving, financiën, LVB, psychiatrie, forensische zorg, sociaal isolement, huiselijk geweld, radicalisering).
 • Affiniteit met multiprobleem-aanpak en bemoeizorg.
 • Verder zijn competenties als coachen, conflicthantering, samenwerken, creativiteit, durf en inlevingsvermogen belangrijk.

Over Delft Support

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft met vragen op het gebied van zorg, hulp en ondersteuning. Sinds 1 januari 2018 is Delft Support een zelfstandige uitvoeringsorganisatie van de gemeente Delft. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Ook voeren we de Participatiewet en de RMC-wetgeving uit voor (kwetsbare) jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Bij Delft Support werken we volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Onze professionals bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning passend is. Als regisseur bieden zij zelf hulp of ze schakelen partners in. Daarbij is het uitgangspunt dat we altijd passende ondersteuning bieden; zo licht als kan en zo zwaar als nodig.

Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 170 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Wmo, Team Jeugd, Sociaal Team & Jongerenacademie, Meldpunt Bezorgd, Leiding en Staf en het Bedrijfsvoeringsteam.

Contact

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Laros, manager Sociaal Team & Jongerenacademie, op telefoonnummer 06-40083480 (afwezig van 18-10-21 tot 25-10-21), of Yuusuf Warsame, casuscoördinator Multiproblematiek, op telefoonnummer 06-53986569.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier.  Vragen over de procedure kun je stellen aan Sandra van Niekerk, HR medewerker, per e-mail savniekerk@delftsupport.nl of telefonisch 06- 409 169 84. Deze vacature wordt gelijktijdig zowel extern als intern uitgezet, bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat.

Delft Support is een diverse organisatie en wil daarmee een afspiegeling zijn van de Delftse samenleving. Het gaat ons om jouw talenten en kwaliteiten en niet om waar je bent geboren, waar je in gelooft of met wie je je leven deelt. We verwelkomen je graag bij Delft Support!

Een Talenten Motivatie Analyse (TMA) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.