Vacature Administratief Medewerker

Home » Werken bij Delft Support » Vacature Administratief medewerker

Ben jij een administratieve duizendpoot met een klantgerichte instelling? Wil jij werken bij een organisatie die een maatschappelijk belang dient? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!

Delft Support is op zoek naar een:

Administratief medewerker
36 uur per week 

Wat houdt de functie in?

Voor ons Bedrijfsvoeringsteam zijn we op zoek naar een administratief medewerker. Als administratief medewerker ontzorg je onze professionals op administratief vlak. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van geïndiceerde voorzieningen. Jouw taak is het uitvoeren van administratieve taken binnen verschillende processen. Denk dan aan het afhandelen van voorzieningen, afgifte van beschikkingen, afhandeling zorgmelding en het opstarten en beëindigen van zorg. Daarnaast verwerk je de post of beantwoord je vragen. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Als je langer bij ons werkt, signaleer je verbeteringen in werkmethoden, voer je administratieve controles uit en los je afwijkingen op. Je hebt voornamelijk contact met (zorg)instanties en interne collega’s, niet met cliënten.  

Wie zoeken wij?

Je kan lange tijd achtereen geconcentreerd en nauwkeurig werken aan soortgelijke taken, terwijl dit de kwaliteit van je werk niet aantast. Je kan goed samenwerken, weet de juiste prioriteiten te stellen en legt makkelijk verbanden. Je vindt het leuk om mee denken over de inrichting van de administratieve werkprocessen en om deze te verbeteren. Als er zaken in het administratieve proces anders moeten, blijf je rustig en zie je hier de uitdaging van in. In ons team verwelkomen we iemand die van een lekker werktempo houdt, energie uitstraalt en humor heeft, en bereid is ook de andere administratieve medewerkers, daar waar nodig, te ondersteunen. Je valt hiërarchisch gezien onder de coördinator van het Bedrijfsvoeringsteam.

Jouw profiel:

  • Mbo-werk- en denkniveau, wat blijkt uit een afgeronde mbo-opleiding, niveau 3 of 4.
  • Relevante werkervaring, bij voorkeur in het sociale en/of zorgdomein.
  • Kennis van ZorgNed is een pre.
  • Kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten.
  • Kennis van en inzicht in administratieve processen en producten.
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

  Als administratieve ondersteuner ben je toegankelijk en klantgericht. Wij vragen van onze medewerkers een flinke dosis aan flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid. Ook kun je goed werken in teamverband. Je werkt nauwkeurig, georganiseerd en bent resultaatgericht.

Ons aanbod

 • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen.
 • Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij Delft Support.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 5 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering.
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en stellen we een laptop en mobiele telefoon ter beschikking. Heb je eenmaal een vast contract dan kan je ook deelnemen aan het fietsplan.
 • De mogelijkheid 36 uur verdeeld over 4 dagen te werken.
 • Een jonge organisatie waar je als medewerker alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en er veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

Over ons

Delft Support zorgt ervoor dat inwoners van Delft toegang krijgen tot hulp en ondersteuning. Dat doen we als zelfstandige organisatie, in opdracht van de gemeente Delft. Onze professionals zijn bevlogen, betrokken en willen het verschil maken in het leven van Delftenaren – jong en oud. Bij Delft Support werken ongeveer 180 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Jeugd, Team Wmo, Sociaal Team en Meldpunt Bezorgd, de Jongerenacademie, Leiding & Staf en het Bedrijfsvoeringsteam.
Delft Support is een jonge organisatie waar je als professional veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je expertise in te zetten zoals jij denkt dat goed is. We hebben veel oog voor jouw welzijn en besteden aandacht aan verbinding en werkplezier. Dat doen we bijvoorbeeld met de Frank-app, die doorlopend de tevredenheid van medewerkers toetst. Om nieuwe medewerkers een zachte landing te geven, zijn we gestart met een Onboarding programma. In zes maanden tijd leer je je functie, je team én de organisatie goed kennen.

Contact

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Margriet van der Lingen, coördinator bedrijfsvoering, op telefoonnummer 06-53 98 97 76 of met Lisette van den Broek, specialist berichtenverkeer, op telefoonnummer 06-523859125.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan tot en met 15 mei via ons online sollicitatieformulier. Vragen over de procedure kun je stellen aan Sandra van Niekerk, HR medewerker, per e-mail: savniekerk@delftsupport.nl of telefonisch 06- 409 169 84. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.