Vacature

Administratief Medewerker

Home » Werken bij Delft Support » Vacature administratief medewerker

Ben jij die administratieve duizendpoot met een klantgerichte instelling, die er voldoening uit haalt te werken bij een organisatie die een maatschappelijk belang dient? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!

Delft Support is op zoek naar een:

Administratief medewerker
36 uur per week 

Wat houdt de functie in?

Voor ons Bedrijfsvoeringsteam zijn we op zoek naar een administratief medewerker. De administratief medewerker ontzorgt de professionals op administratief vlak en is verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van geïndiceerde voorzieningen. Jouw taak is het uitvoeren van administratieve taken binnen verschillende processen, zoals het afhandelen voorzieningen, afgifte van beschikkingen, afhandeling zorgmelding en het opstarten en beëindigen van zorg. Daarnaast verwerk je de post of beantwoord je vragen. Hierbij is nauwkeurig werken van groot belang. Als je langer bij ons werkt, signaleer je verbeteringen in werkmethoden, voer je administratieve controles uit en los je afwijkingen op. Je hebt voornamelijk contact met (zorg)instanties en interne collega’s, niet met cliënten.  

Jouw competenties en kwaliteiten

Je kunt lange tijd achtereen geconcentreerd en nauwkeurig werken aan soortgelijke taken, terwijl dit de kwaliteit van je werk niet aantast. Je kan goed samenwerken, weet de juiste prioriteiten te stellen en legt makkelijk verbanden. Je vindt het leuk om mee denken over de inrichting van de administratieve werkprocessen en om deze te verbeteren. Als er zaken in het administratieve proces anders moeten, blijf je rustig en zie je hier de uitdaging van in. In ons team verwelkomen we iemand die van een lekker werktempo houdt, energie uitstraalt en humor heeft, en die bereid is ook de andere administratieve medewerkers, daar waar nodig, te ondersteunen. Je valt hiërarchisch gezien onder de coördinator van het Bedrijfsvoeringsteam.

 • Mbo werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde mbo-opleiding, niveau 3 of 4.
 • Relevante werkervaring, bij voorkeur in het sociale en/of zorgdomein.
 • Kennis van ZorgNed is een pre.
 • Kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten.
 • Kennis van en inzicht in administratieve processen en producten.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Als administratieve ondersteuner ben je toegankelijk en klantgericht. Wij vragen van onze medewerkers een flinke dosis aan flexibiliteit, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en kunnen werken in teamverband. Je werkt nauwkeurig, georganiseerd en bent resultaatgericht.

Ons aanbod

 • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen.
 • Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij Delft Support.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 5 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering.
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en stellen we een laptop en mobiele telefoon ter beschikking. Heb je eenmaal een vast contract dan kan je ook deelnemen aan het fietsplan.
 • De mogelijkheid 36 uur verdeeld over 4 dagen te werken.
 • Een jonge organisatie waar je als medewerker alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en er veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

Over ons

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft met vragen op het gebied van zorg, hulp en ondersteuning. Sinds 1 januari 2018 is Delft Support een zelfstandige uitvoeringsorganisatie van de gemeente Delft. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Ook voeren we de Participatiewet en de RMC-wetgeving uit voor (kwetsbare) jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Bij Delft Support werken we volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Onze professionals bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning passend is. Als regisseur bieden zij zelf hulp of ze schakelen partners in. Daarbij is het uitgangspunt dat we altijd passende ondersteuning bieden; zo licht als kan en zo zwaar als nodig.
Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 170 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Jeugd, Sociaal Team met daarbij het Meldpunt Bezorgd en de Jongerenacademie, Team Wmo, Leiding en staf en het Bedrijfsvoeringsteam.

Contact

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Margriet van der Lingen, coördinator Bedrijfsvoeringsteam, op telefoonnummer 06-53989776 of met Lisette van den Broek, specialist berichtenverkeer, op telefoonnummer 06-523859125.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier. Vragen over de procedure kun je stellen aan Sandra van Niekerk, HR Medewerker, op telefoonnummer 06-40916984. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Delft Support is een diverse organisatie en wil daarmee een afspiegeling zijn van de Delftse samenleving. Het gaat ons om jouw talenten en kwaliteiten en niet om waar je bent geboren, waar je in gelooft of met wie je je leven deelt. We verwelkomen je graag bij Delft Support!

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.