Vacature professional Team Jeugd

Ben jij die gedreven jeugdprofessional op zoek naar een werkomgeving waarin je volledig tot je recht kan komen door voor ieder individu hulp op maat in te zetten? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!
Home » Vacatures » Vacature Professional Team Jeugd

Delft Support is ter uitbreiding van Team Jeugd op zoek naar een:

Professional Team Jeugd
28-36 uur per week

 

Wat houdt de functie in?

Je bent in staat de vraag achter de vraag naar boven te krijgen door het voeren van gesprekken met ouders en kinderen. Je versterkt hun eigen kracht en stelt samen met hen een ondersteuningsplan op, dat is gericht op het behalen van bepaalde doelen en resultaten. Je stimuleert verantwoordelijk gedrag, spreekt indien nodig ouders en kind aan op hun gedrag en stuurt op betrokkenheid en participatie. Ook kun je tijdelijk de regie overnemen. Je onderzoekt de situatie van cliënten op meerdere leefgebieden en brengt hun netwerk in kaart. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van de vrij toegankelijke hulp, zoals Delft voor Elkaar en de inzet van vrijwilligers. Ook heb je kennis van bijvoorbeeld opgroei- en opvoedvraagstukken en problematiek, gedragsproblematiek, verslavingsproblematiek, radicalisering, verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen en vraagstukken met betrekking tot werk en inkomen. Bij Delft Support kun je ervoor kiezen een deel van de ondersteuning zelf te leveren in plaats van in te kopen. Dit zorgt ervoor dat de hulpvrager de best passende ondersteuning krijgt aangeboden en onze professionals kunnen doen waar ze goed in zijn.

 

Over ons

Bij Delft Support geloven we in een aanpak die onze inwoners in hun kracht weet te zetten, net zoals jij als professional in jouw kracht wordt gezet. Delft Support heeft als opdracht uitvoering te geven aan de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet. We doen dat zoveel mogelijk op maat en vertrouwen hierbij op onze professionals. Zij bepalen, samen met de hulpvrager, welke ondersteuning op dat moment het meest passend is. Deze ondersteuning is zoveel mogelijk integraal en samenhangend. Bij Delft Support worden sinds 2015 alle taken uitgevoerd volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Daarbij is het uitgangspunt voor passende ondersteuning zo licht als kan, en zo zwaar als nodig.

Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 140 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Jeugd en Jongerenacademie, Team Wmo, Sociaal Team en Meldpunt Bezorgd en het bedrijfsvoeringsteam.

 

Competenties en kwaliteiten

 • Hbo- werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde hbo-opleiding zoals pedagogiek, sph, maatschappelijke dienstverlening, hbo-v met specialisme Jeugd.
 • Enkele jaren relevante werkervaring in het sociale en/ of zorgdomein.
 • Inzicht in en ervaring met persoonlijke ontwikkelings- en veranderingsprocessen.
 • Goede gespreksvaardigheden (o.a. motiverende gespreksvoering).
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met de toepassing van wet- en regelgeving.
 • Goede kennis van de sociale kaart.
 • Je bent SKJ geregistreerd of je voldoet aan de eisen om je te kunnen registreren.
 •  

  Als medewerker Team Jeugd ben je toegankelijk, je acteert laagdrempelig, weet verbindingen te leggen en interdisciplinair samen te werken. Je stelt arrangementen samen, doorziet verhoudingen, voert de regie en laat die los zodra het kan en anticipeert op veranderingen. Je zet in op actief contact met betrokken partijen en bent zichtbaar voor de burger. Je bent in staat ‘breed’ te kijken. Delft Support is een jonge organisatie. Wij vragen van onze medewerkers een flinke dosis flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid en je moet kunnen werken in teamverband. Je werkt nauwkeurig en georganiseerd, kostenbewust en bent resultaatgericht.

 

Aanbod

 • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, bijvoorbeeld in wekelijkse casuïstiekbesprekingen.
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering.
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en stellen we een laptop en mobiele telefoon ter beschikking.
 • Een jonge organisatie waar je als professional alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en er veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

 

Contact

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ineke de Groot (manager Team Jeugd) op telefoonnummer 06-536 340 60.

 

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier. Vragen over de procedure kun je stellen aan Nathalie Noach, HR Adviseur, per e-mail nnoach@delftsupport.nl of telefonisch 06-104 293 78.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.