Vacatures

 
Delft Support zoekt nieuwe collega’s! Wil jij werken bij een organisatie die een maatschappelijk belang dient? En zo eraan bijdragen dat de Delftse inwoners de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben? Kijk dan snel welke vacatures we hebben.
 
Home » Vacatures

Bij Delft Support geloven we in een aanpak die onze inwoners in hun kracht weet te zetten, net zoals jij als professional in jouw kracht wordt gezet. Delft Support voert de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet uit, in opdracht van de gemeente Delft. We doen dat zoveel mogelijk op maat en vertrouwen hierbij op onze professionals. Zij bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning op dat moment het meest passend is. Deze ondersteuning is zoveel mogelijk integraal, samenhangend en ‘ontschot’.

Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 140 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Jeugd en Jongerenacademie, Team Wmo, Sociaal Team en Meldpunt Bezorgd en het bedrijfsvoeringsteam.

 

Vacatures Delft Support

Momenteel hebben wij de volgende openstaande vacatures: