Vacature Afdelingssecretaresse

Ben jij een secretaresse met een klantgerichte instelling en wil je graag werken bij een organisatie met een maatschappelijk belang? Dan is Delft Support de werkgever voor jou!

Home » Vacature Afdelingssecretaresse

Delft Support is ter uitbreiding van het Bedrijfsvoeringsteam op zoek naar een:

Afdelingssecretaresse (m/v)
18-24 uur per week

De functie

Voor ons managementteam zijn we op zoek naar een afdelingssecretaresse. Jouw functie is een inhoudelijk ondersteunende functie. Je taken bestaan onder andere uit:

 • agendabeheer van een aantal managers
 • prioritering van de post
 • vergaderingen voorbereiden
 • het notuleren van vergaderingen en klachtgesprekken.
 • Je verzorgt de zakelijke correspondentie.

Je werkt nauw samen met de directiesecretaresse. Als je langer bij ons werkt, signaleer je ook verbeteringen in werkmethode en je doet verbetervoorstellen.  Je hebt intern voornamelijk contact met de managers en het bedrijfsvoeringsteam en extern met onze partnerorganisaties en de gemeente Delft.

Jouw profiel

Je bent administratief en organisatorisch sterk,  je kunt goed samenwerken en legt makkelijk verbanden. Je hebt enige kennis van het sociaal domein. Je bent klantvriendelijk en geduldig. Je kunt goed inspelen op de ontwikkelingen op het gebied van secretariële ondersteuning en bedrijfsvoering. In de hectiek kun je goed de hoofd- en de bijzaken onderscheiden in je werkzaamheden. Je valt hiërarchisch gezien onder de coördinator van het Bedrijfsvoeringsteam.

 • Mbo- werk- en denkniveau, wat blijkt uit een afgeronde mbo-opleiding, niveau 4.
 • Relevante werkervaring, bij voorkeur in het sociale en/of zorgdomein.
 • Kennis van ZorgNed is een pré.
 • Kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten.
 • Kennis van en inzicht in administratieve processen en producten.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Als afdelingssecretaresse ben je toegankelijk en klantgericht. Wij vragen van onze medewerkers een flinke dosis aan flexibiliteit, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en je kunt goed werken in teamverband. Je werkt nauwkeurig, georganiseerd en bent resultaatgericht.

Ons aanbod

 • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving met gedreven enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen.
 • Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij Delft Support.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 6 van cao Jeugdzorg. Deze cao kent een aantal gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering.
 • Daarnaast biedt Delft Support de mogelijkheid tot het afsluiten van een ANW Aanvullingspensioen en stellen we een laptop en mobiele telefoon ter beschikking. Als je een vast contract hebt, kun je ook deelnemen aan het fietsplan.
 • Je krijgt de mogelijkheid om 18-24 uur verdeeld over 3/4 dagen te werken.
 • Een jonge organisatie waar je als medewerker alle vrijheid krijgt je expertise in te zetten en waar veel ruimte is voor het nemen van initiatieven.

Over ons

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft met vragen op het gebied van zorg, hulp en ondersteuning. Sinds 1 januari 2018 is Delft Support een zelfstandige uitvoeringsorganisatie van de gemeente Delft. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Ook voeren we de Participatiewet en de RMC-wetgeving uit voor (kwetsbare) jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Bij Delft Support werken we volgens het principe één gezin, één plan, één regisseur. Onze professionals bepalen samen met de hulpvrager welke ondersteuning passend is. Als regisseur bieden zij zelf hulp of ze schakelen partners in. Daarbij is het uitgangspunt dat we altijd passende ondersteuning bieden; zo licht als kan en zo zwaar als nodig.

Delft Support is een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Er werken ongeveer 180 medewerkers verdeeld over verschillende teams: Team Jeugd, Team Wmo, Sociaal Team en Jongerenacademie, Meldpunt Bezorgd en het Bedrijfsvoeringsteam.

Contact

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Anja Beurze, directiesecretaresse, op telefoonnummer 06-53986078.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier. Vragen over de procedure kun je stellen aan Sandra van Niekerk, HR assistent, op telefoonnummer 06 40916984. Deze vacature wordt gelijktijdig zowel extern als intern uitgezet, bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat. Een Talenten Motivatie Analyse (TMA) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Delft Support is een diverse organisatie en wil daarmee een afspiegeling zijn van de Delftse samenleving. Het gaat ons om jouw talenten en kwaliteiten en niet om waar je bent geboren, waar je in gelooft of met wie je je leven deelt. We verwelkomen je graag bij Delft Support!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.