Jeugdhulp

Soms helpt het om je hart te luchten. Maar er kan ook meer aan de hand zijn. De professionals van Delft Support zijn er speciaal voor jou. Ze kijken samen met jou naar wat er nodig is en regelen ondersteuning.
 
Home » Jongeren » Jeugdhulp

Herken je een of meer van onderstaande voorbeelden?

  • Ik voel me vaak eenzaam en somber
  • Mijn ouders hebben vaak ruzie, de sfeer is thuis niet leuk meer
  • Ik vind het moeilijk om vrienden te maken
  • Ik ben in aanraking met de politie gekomen
  • Ik heb een lichamelijke handicap
  • Sinds mijn ouders zijn gescheiden voel ik mij heel erg eenzaam

 

Samen met jou

Je hoeft niet alleen een oplossing te zoeken voor je problemen. De professionals van Delft Support kijken naar wat je nodig hebt en wie jou daarbij kan helpen. Misschien kun je zelf al een deel oplossen? Of ken je iemand in je omgeving die je kan helpen? Het gaat erom dat je weer verder kunt; thuis, op school of waar dan ook. Je krijgt 1 contactpersoon. Die is jouw aanspreekpunt en regelt samen met jou hulp.

 

Aanmelden of contact

Heb je een vraag? Aarzel niet, bel 14015. Of maak online een afspraak voor een gesprek. Neem je legitimatiebewijs mee naar je afspraak.

Ben je 18 jaar of ouder en heb je een vraag over onderwijs, werk of inkomen? Kijk dan voor meer informatie op de pagina van de Jongerenacademie.

Word jij mijn nieuwe collega?

Wmo-adviseur (28-36 uur).  

Ben jij die doortastende Wmo-adviseur op zoek naar een fijne werkomgeving, waarin je voor iedere inwoner hulp op maat kunt inzetten? Ga dan snel naar de vacature!