Zoek jij hulp?

Zit je niet goed in je vel? Vaak helpt het al om je hart te luchten bij je familie of vrienden. Maar soms is er wat meer nodig. De medewerkers van Delft Support zijn er speciaal voor jou. Ze kijken samen met jou naar wat je nodig hebt en ze regelen ondersteuning of hulp.
 
Home » Jeugd » Zoek jij hulp?

Herken je een of meer van onderstaande voorbeelden?

  • Ik voel me vaak eenzaam en somber
  • Mijn ouders hebben vaak ruzie, de sfeer thuis is niet leuk meer
  • Ik vind het moeilijk om vrienden te maken
  • Ik ben in aanraking gekomen met de politie
  • Ik heb een lichamelijke handicap en kan daar moeilijk mee omgaan
  • Sinds mijn ouders zijn gescheiden voel ik mij heel erg eenzaam

 

Aanmelden of contact

Herken je een van de voorbeelden of zit je om een andere reden niet goed in je vel? Aarzel niet, bel 14015. Of maak online een afspraak voor een gesprek. Neem je legitimatiebewijs mee naar je afspraak.

 

Samen met jou

Tijdens de afspraak bespreekt een medewerker van Delft Support met jou wat je nodig hebt en wie jou daarbij kan helpen. Misschien kun je zelf al een deel oplossen? Of ken je iemand in je omgeving die je kan helpen? Wij helpen je met wat je niet zelf kunt oplossen. Het gaat erom dat je weer verder kunt; thuis, op school of waar dan ook. Je krijgt 1 contactpersoon. Die is jouw aanspreekpunt en regelt samen met jou hulp.

 

Ben je 18 jaar of ouder en heb je een vraag over onderwijs, werk of inkomen? Kijk dan voor meer informatie op de pagina van de Jongerenacademie.